De release van Spyro Reignited Trilogy is uitgesteld naar november. Dat heeft ontwikkelaar Toy for Bob bekendgemaakt.

"Ik hoopte oprecht dat jullie eerder draken konden redden en Rhynocs konden verschroeien, maar de trilogie heeft meer zorg en liefde nodig", aldus mede-oprichter Paul Yan. "Wanneer jullie in november de Dragon Reals, Avalar en de Forgotten World verkennen, zien jullie dat de extra tijd meer dan waard geweest is",

De trilogie bestaat uit remakes van Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! en Spyro: Year of the Dragon. De stem van de paarse draak wordt wederom door stemacteur Tom Kenny ingesproken.

Opmerkelijk genoeg staat alleen de eerste game op een schijfje. De andere twee games zijn alleen als DLC te downloaden. Volgens Activision is het 'downloaden van een update na de aanschaf vrij gebruikelijk'.

De oorspronkelijke release van de Spyro remakes stond voor 21 september gepland, maar is nu naar 13 november verplaatst. Spyro Reignited Trilogy komt dan voor de PlayStation 4 en Xbox One uit.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Meer artikels van Yvo Kieviet

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.

Beste gaming muis 2018: onze aanbevelingen

De zes beste muizen voor FPS, MOBA, MMO en meer.