Spyro Reignited Trilogy release uitgesteld naar november

In vuur en vlam.

De release van Spyro Reignited Trilogy is uitgesteld naar november. Dat heeft ontwikkelaar Toy for Bob bekendgemaakt.

"Ik hoopte oprecht dat jullie eerder draken konden redden en Rhynocs konden verschroeien, maar de trilogie heeft meer zorg en liefde nodig", aldus mede-oprichter Paul Yan. "Wanneer jullie in november de Dragon Reals, Avalar en de Forgotten World verkennen, zien jullie dat de extra tijd meer dan waard geweest is",

De trilogie bestaat uit remakes van Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! en Spyro: Year of the Dragon. De stem van de paarse draak wordt wederom door stemacteur Tom Kenny ingesproken.

Opmerkelijk genoeg staat alleen de eerste game op een schijfje. De andere twee games zijn alleen als DLC te downloaden. Volgens Activision is het 'downloaden van een update na de aanschaf vrij gebruikelijk'.

De oorspronkelijke release van de Spyro remakes stond voor 21 september gepland, maar is nu naar 13 november verplaatst. Spyro Reignited Trilogy komt dan voor de PlayStation 4 en Xbox One uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread