Doom Eternal lanceert ook op de Nintendo Switch

Mobiel demonen slachten. 

Het officiële Doom Twitter-account bevestigt dat Doom Eternal ook op de Nintendo Switch lanceert. Eerder is Doom Eternal aangekondigd voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een releasedatum voor de game is nog niet bekendgemaakt.

De tweet is door ontwikkelaar Panic Button Games gedeeld. De studio is onder meer verantwoordelijk voor de Switch-versies van zowel Doom als Wolfenstein 2: The New Colossus. Het is dan ook aannemelijk dat de ontwikkelaar wederom voor de overzetting instaat.

Sander zijn Doom review voor de Nintendo Switch lees je op de site. Onze originele Doom review vind je hier. Inmiddels heeft ontwikkelaar id Software laten weten dat je de mogelijkheid hebt om in Doom Eternal als demoon te spelen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread