Shared world RPG Torchlight Frontiers aangekondigd

Dus toch niet over en uit.

Uitgever Perfect World Entertainment kondigt de shared world RPG Torchlight Frontiers aan. Het nieuwe deel in de Torchlight-serie behoudt de kenmerkende elementen van de vorige games, maar biedt nu een gedeelde dynamisch gegenereerde wereld aan.

Spelers en hun huisdieren werken samen om het tegen uiteenlopende vijanden op te nemen. Avonturiers ontdekken verloren beschavingen en eeuwenoude ruïnes waarin heel wat loot te vinden is. Ondanks de nieuwe features blijft Torchlight Frontiers wel een hack-and-slash game.

Eind vorig jaar raakte bekend dat Torchlight-ontwikkelaar Runic Games de deuren sluit. Uitgever Perfect World Entertainment gaf toen aan zich in de toekomst te richten op 'games als service'. De nieuwe insteek sluit hier op aan. De ontwikkeling is nu in handen van Echtra Games.

Torchlight Frontiers is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Wel laat de uitgever weten dat Torchlight Frontiers op Gamescom te spelen is. Meer details volgen op een later tijdstip, aldus Perfect World Entertainment.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread