Super Smash Bros. Ultimate krijgt veel Castlevania content

De Belmonts zijn terug.

Nintendo laat weten dat Super Smash Bros. Ultimate veel Castlevania content krijgt. Zo worden onder andere Simon Belmont en Richter Belmont als vechters aan de game toevoegd.

Simon gebruikt zijn welbekende zweep als wapen en de Grand Cross als Final Smash. Zijn echo is Richter. Beide beschikken over dezelfde bewegingen, maar hebben een andere skin. Richter is vooral bekend van de Castlevania-game Rondo of Blood.

Dracula's Castle is een stage in de game en tijdens de gevechten maakt de vampier daar zelf ook af en toe cameo. In totaal zijn er 103 stages in Super Smash Bros. Ultimate. Naast een eigen stage, zijn er ook 34 tracks met een Castlevania thema.

Inmiddels is de Super Smash Bros. Ultimate release bekend. Ondertussen is ook het Super Smash Bros. Ultimate rooster onthuld. Marcel zijn Super Smash Bros. Ultimate preview lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread