GTA Online: After Hours update voegt onder meer B-11 Strikeforce toe

Last night DJ Dixon saved my life.

De derde week van de GTA Online: After Hours content is nu live en de nieuwe update voegt onder meer de B-11 Strikeforce en DJ Dixon toe aan de game.

De B-11 Strikeforce van Warstock Cache & Carry is deze week beschikbaar. GTA Online spelers die tussen nu en 13 augustus inloggen, krijgen ook toegang tot het nieuwe The Palace T-Shirt.

Guest List Members bij Tony's Fun House krijgen deze week ook de gratis Sessanta Nove Multi-Color en Pink and Green Camo Liveries voor de HVY Nightshark en Ubermacht Revolver. Beide voertuigen zijn eveneens voor een hele week gratis voor Guest List Members. Members die tussen nu en 13 augustus inloggen krijgen bovendien nog een Technologie T-Shirt en $100,000 bonus cash.

gta_online_b11_strikeforce
De GTA Online B11 Strikeforce in volle glorie.

De resident DJ van deze week is Dixon. Vanaf 14 augustus staat The Black Madonna klaar om hem te vervangen.

Alle GTA Online spelers kunnen daar bovenop ook nog eens van onderstaande kortingen genieten:

gta_online_after_hours_discount

Speel je GTA 5 ook nog steeds graag in je eentje? Check dan zeker ons uitgebreide overzicht van alle GTA 5 cheats om de boel helemaal op stelten te zetten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread