Fallout 76 niet via Steam verkrijgbaar

Onvindbaar op releasedag.

Bethesda bevestigt dat bij de Fallout 76 release de pc-versie enkel via de Bethesda launcher beschikbaar is en aanvankelijk niet via Steam verkrijgbaar is.

In een statement aan PC Gamer bevestigt de ontwikkelaar eerdere geruchten: "De pc-versie van Fallout 76, voor zowel de B.E.T.A en de launch, zal enkel via Bethesda.net verkrijgbaar zijn, niet via Steam."

fallout_76_steam
Keert Bethesda Steam voorgoed de rug toe?

Hiermee wordt Fallout 76 de eerste grote Bethesda game die niet via Steam verkrijgbaar is. Quake Champions en Fallout Shelter waren eerder wel een tijdje exclusief via de Bethesda launcher speelbaar, maar kwamen na enkele maanden toch naar Steam. Het is niet duidelijk of Fallout 76 op een latere datum wel via Steam verkocht wordt.

De Fallout 76 beta start in oktober exclusief voor pre-orders en de voortgang die je maakt wordt naar de volledige game overgezet. Fallout 76 is vanaf 14 november op pc, PlayStation 4 en Xbox One verkrijgbaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread