Assetto Corsa Competizione release bevestigd

Snelheidsduivel.

De Assetto Corsa Competizione console review valt sinds kort hier te lezen.

Assetto Corsa Competizione lanceert 12 september via Steam Early Acces. Competizione is het vervolg van ontwikkelaar Kunos Simulazioni op het oorspronkelijke Assetto Corsa uit 2014.

De Early Access-versie van Assetto Corsa Competizione lanceert met weinig features. Enkel de Lamborghini Huracan GT3 en het circuit Nürburgring zijn vanaf de lancering beschikbaar. Ontwikkelaar Kunos Simulazioni is van plan om maandelijks nieuwe content aan de game toe te voegen.

De multiplayermodus bevat een rating-systeem die op het systeem in iRacing en Gran Turismo Sport lijkt. De officiële lancering van Assetto Corsa Competizione vindt plaats in het eerste kwartaal van 2019.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread