in de nieuwste patch notes voor Counter-Strike: Global Offensive is te lezen dat Nederlanders en Belgen geen loot boxes meer kunnen openen in de game.

De patch notes geven aan dat spelers in Nederland opnieuw toegang krijgen tot Steam Trading en Steam Market functies, zodat deze spelers via deze wegen aan nieuwe loot kunnen komen. Er wordt niet gesproken over een oplossing voor de Belgische spelers. De CS:GO patch notes zijn hier te vinden.

Deze aanpassing is gemaakt nadat de Nederlandse Kansspelautoriteit en de Belgische Kansspelcommissie geconstateerd hebben dat loot boxes aan de voorwaarden van een kansspel voldoen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth