Red Dead Redemption 2 komt naar pc

Eindelijk verlossing.

Rockstar werkt aan een pc-versie van Red Dead Redemption 2. Dat blijkt uit het LinkedIn-profiel van een programmeur die bij de ontwikkelaar werkzaam is geweest.

Op het profiel van de voormalige Rockstar-medewerker, wiens naam bewust door VG247 anoniem is gemaakt, is te lezen dat hij/zij tussen 2009 en 2016 voor de ontwikkelaar werkte. In die periode werkte de programmeur onder meer aan de pc-, PlayStation 4- en Xbox One-versie van Red Dead Redemption 2.

rdr2

De westerngame is voor de PlayStation 4 en Xbox One aangekondigd, maar Rockstar houdt tot dusver zijn kaken stijf op elkaar als het om een eventuele pc-versie gaat. Het eerste deel uit 2010 kwam niet op de pc uit.

Grand Theft Auto 5 kwam daarentegen met enige vertraging wel naar de pc en staat nog steeds in de top 10 van de meest gespeelde Steam-games. Aangezien die game Rockstar bepaald geen windeieren gelegd heeft, kan een pc-versie van Red Dead Redemption 2 dan ook niet uitblijven.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook zijn de eerste Red Dead Redemption 2 cheats ontdekt!

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Cyberpunk 2077 release uitgesteld

Gelukkig is het nog altijd minder dan 2077 keer slapen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread