Activision heeft het derde DLC-pakket voor Call of Duty: WW2 aangekondigd. De DLC luistert naar de naam United Front en lanceert op 26 juni exclusief voor de PlayStation 4. Ongeveer een maand later kunnen ook pc- en Xbox-One spelers ermee aan de slag.

United Front bevat als vanouds drie multiplayer maps (Market Garden, Monte Cassino en Stalingrad) en één nieuw Nazi Zombies-hoofdstuk genaamd The Tortured Path. Hierin zet je koers naar Thule, zeg maar het Noordse Atlantis, om het legendarische zwaard van keizer Barbarossa te hersmeden.

cod

Verder bevat de DLC een nieuwe missie voor de War-modus: Operation Supercharge speelt zich af in Tunesië, waar je een door Nazi's bezet dorp moet binnendringen, voorraden buitmaken en een transportbrug opblazen.

Net voor E3 werd Call of Duty: Black Ops 4 officieel aangekondigd. Hier lees je alles wat we weten over Call of Duty: Black Ops 4 - Release, gameplay, Battle Royale en Zombies.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

VideoTrailer: zes minuten debuutgameplay Bloodborne

Kenmerkt zich door duidelijke Souls-invloeden.

Sim City 5 concept art gelekt

Eiiiiinnnndddeeellllliiiijjjjkkk!

Borderlands 2 heeft Steamworks

Hoera voor Steam Achievements!

Blizzard laat 600 mensen afvloeien

90% van ontslagenen werken niet in game ontwikkeling.

Advertentie