Call of Duty: WW2 United Front DLC releasedatum aangekondigd

Samen sterk.

Activision heeft het derde DLC-pakket voor Call of Duty: WW2 aangekondigd. De DLC luistert naar de naam United Front en lanceert op 26 juni exclusief voor de PlayStation 4. Ongeveer een maand later kunnen ook pc- en Xbox-One spelers ermee aan de slag.

United Front bevat als vanouds drie multiplayer maps (Market Garden, Monte Cassino en Stalingrad) en één nieuw Nazi Zombies-hoofdstuk genaamd The Tortured Path. Hierin zet je koers naar Thule, zeg maar het Noordse Atlantis, om het legendarische zwaard van keizer Barbarossa te hersmeden.

cod

Verder bevat de DLC een nieuwe missie voor de War-modus: Operation Supercharge speelt zich af in Tunesië, waar je een door Nazi's bezet dorp moet binnendringen, voorraden buitmaken en een transportbrug opblazen.

Net voor E3 werd Call of Duty: Black Ops 4 officieel aangekondigd. Hier lees je alles wat we weten over Call of Duty: Black Ops 4 - Release, gameplay, Battle Royale en Zombies.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread