E3 maakt altijd een hoop bij ons los, zowel goed als slecht. Maar er is een gevoel wat misschien wel HET gevoel waarvoor we elk jaar weer tot 5 uur 's ochtends op de bank blijven hangen: en dat is verbazing. In dit filmpje behandelen we de aankondigingen die we vreemd vonden, waarvan we niet weten wat we ervan moeten denken, or waar we simpelweg door geďntrigeerd zijn. We moeten nog in het midden laten hoe we over deze game denken, maar 1 ding is zeker: Ze hebben onze aandacht.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Transference review - Gefragmenteerd

Een gecorrumpeerd experiment.

Systeemeisen pc-versie Battlefield 5 onthuld

Inclusief ray tracing specificaties.

Koopgids: de 5 beste gaming headsets in 2018

Razer, HyperX, Tritton en meer!

Beste SSD voor gaming in 2018: kortere laadtijden, vlotter streamen

Onze aanbevelingen voor snelste SSD, beste budget SSD en meer.