Fallout: 76 details onthuld

Neem de wereld terug.

Todd Howard heeft tijdens de Bethesda Showcase details over Fallout: 76 onthuld.

Jij speelt een bewoner van Vault 76, de eerste Vault die openging nadat de wereld werd verwoest. Je doel is om de wereld terug te claimen, en de Overseer van de vault stuurt je zes verschillende regio's in om je opdracht uit te voeren.

De game bevat nieuwe monsters, deels gebaseerd op folklore uit West-Virginia. De zes regio's bevatten allemaal unieke schatten om te vinden. De engine is in staat om 16 maal meer detail te laten zien dan Fallout 4. De wereld is bovendien viermaal groter.

Fallout: 76 is volledig in multiplayer te spelen, op dedicated servers. De gehele wereld wordt door andere spelers bewoond. Je bepaalt zelf of je jezelf als held of schurk wilt neerzetten.

De gameplay heeft een sterke nadruk op survival, maar Todd Howard benadrukt dat dit geen hardcore survival game is. Je boekt altijd voortgang en er is geen permadeath. Je kunt overal in de wereld met het C.A.M.P. systeem nieuwe nederzettingen bouwen.

Howard laat bovendien weten dat er meerdere nucleair missile sites in de omgeving zijn geplaatst. Hoe je daarmee omgaat, en of je ze inzet tegen andere spelers, is volledig aan de acties van de community. Om een nuke te activeren moeten meerdere spelers samenkomen om de lanceercode te ontcijferen.

Tenslotte is er een beta aangekondigd, maar wanneer deze van start gaat is nog niet duidelijk. Fallout:76 komt op 14 november 2018 uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread