Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste Assassin's Creed Odyssey gameplay onthuld

Je kiest je eigen verhaal.

Ontwikkelaar Ubisoft heeft tijdens de E3-beurs de eerste gameplay van Assassin's Creed Odyssey onthuld.

Zo heb je onder andere dialoogopties die de loop van het verhaal aanpassen. In een voorbeeld wordt onder andere getoond dat je personage tegen de Griekse filosoof Socrates kan liegen.

Cover image for YouTube videoAssassin's Creed Odyssey: The Evolution of Assassin's Creed - E3 2018 Gameplay | News | Ubisoft [NA]

Ook lijkt het gevechtssysteem uit Assassin's Creed Origins terug te keren. De trailer wekt daarnaast de indruk dat je personage ook over een aantal speciale vaardigheden beschikt die met de bumpers of triggers geactiveerd kunnen worden.

De ontwikkelaar bevestigt verder dat je in de game als een mannelijk of een vrouwelijk personage kunt spelen. Je bent in Odyssey Alexios of Kassandra, nazaten van de legendarische Spartaanse koning Leonidas. De game speelt zich tijdens de Peloponnesische oorlog tussen Sparta en Athene af.

Tot slot bevestig Ubisoft de Assassin's Creed Origins release. De game lanceert in oktober op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Assassin's Creed Odyssey release, trailers, gameplay en alles wat we weten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Odyssey

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties