The Division 2 speelt zich af in Washington D.C.

Releasedatum eveneens onthuld.

Tijdens de E3 2018 is The Division 2 officieel aangekondigd. De game speelt zich af in Washington D.C. en vindt ongeveer zes maanden na de gebeurtenissen in de eerste game plaats. De game lanceert op 15 maart 2019.

Gedurende de game raak je verwikkeld in een burgeroorlog in de stad. De missies spelen zich zowel in als rond Washington D.C. af. Zo bevinden er zich buiten de hoofdstad kleine kampen die je kunt verkennen.

The Division 2 introduceert ook verschillende nieuwe items. Zo krijgt de game onder andere seeker mines. Ook speelt de game zich af in de zomer, in tegenstelling tot de winterse setting van de eerste The Division.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread