Sekiro: Shadows Die Twice aangekondigd

Bloodborne in Japan?

Tijdens de E3 2018 heeft From Software Sekiro: Shadows Die Twice aangekondigd. De nieuwe actiegame van de de makers van Dark Souls en Bloodborne speelt zich af in Japan en wordt uitgegeven door Activision.

De game lijkt zich af te spelen in feodaal Japan. De trailer voor de game toont onder andere hoe je opneemt tegen demonen en krijgers te paard. Ook gebruik je een soort haak om je doorheen te wereld te bewegen.

Het is nog niet geweten voor welke platformen de game uitkomt, en in welke mate de game aanleunt bij Bloodborne en Dark Souls. Wel is aangekondigd dat de game in 2019 lanceert.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread