Phil Spencer laat op twitter weten dat Microsoft vijftien nieuwe games toont tijdens de Xbox Media Briefing deze avond.

"Zojuist onze laatste Xbox E3 repetitie afgerond. Voel me goed over de show. Enthousiast om de wereldpremières van 15 games te tonen en nog veel, veel meer", aldus de tweet.

Industrieveteraan Geoff Keighley doet ook een duit in het zakje met één van zijn tweets: "Xbox heeft een hoop third party games op het podium - en een aantal verrassende partners. Er zullen ook een paar first party aankondigingen zijn. Moet een sterke presentatie voor de industrie zijn."

De Xbox Media Briefing start vanavond om 22:00 uur.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth