Bekijk: Sekiro: Shadows Die Twice E3 2018 trailer

Nieuwe game van FROM Software.

Sekiro: Shadows Die Twice van FROM Software werd onthuld tijdens de Microsoft E3 2018 persconferentie. De team achter de Dark Souls-reeks en Bloodborne verkent deze keer een wereld die sterk geïnspireerd is door feudaal Japan. Net zoals in Bloodborne speelt de game op een hoog tempo met een agressieve stijl. Schilden zijn er niet, maar je hebt wel opnieuw een parry-systeem. Ook trick weapons maken een terugkeer.

Sekiro: Shadows Die Twice verschijnt in 2019 op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread