Bekijk: Cyberpunk 2077 E3 2018 trailer

Maakt opwachting tijdens Microsoft persconferentie.

CD Projekt RED heeft tijdens de E3 2018 persconferentie voor het eerst in vijf jaar nieuwe beelden getoond van de langverwachte game Cyberpunk 2077. De trailer toont de dystopische open wereld die te verkennen zal zijn, maar gameplay werd niet getoond. Er werd ook geen releasedatum meegegeven. Het is dan ook waarschijnlijk dat de game ten vroegste in 2020 pas zal verschijnen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread