Star Wars Battlefront 2 krijgt Clone Wars content

Heroes, planeten en meer.

Electronic Arts heeft tijdens de E3 2018 nieuwe content voor Star Wars Battlefront 2 aangekondigd. De nieuwe content is gebaseerd op de Clone Wars en brengt onder andere heroes en maps uit die periode naar de game.

Zo komen binnenkort onder andere General Grievous, Count Dooku, Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi naar de game. Als nieuwe map krijgen spelers Geonosis. Dat is volgens ontwikkelaar de grootste map ooit voor de game.

Daarnaast krijgt de game deze zomer ook een nieuw squad systeem dat het het gemakkelijker maakt om een team te vormen met je vrienden. Ook komt er een nieuwe starfighter modus met een focus op dogfights met heroes. Op de site lees je onze Star Wars Battlefront 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread