Middels een live head-to-head gevecht is Command & Conquer Rivals aangekondigd op het podium van EA Play 2018.

De competitieve strategiegame is exclusief voor mobiele telefoons ontwikkeld. In de game neem je controlepunten over om een nuke te bouwen, die je naar de basis van je tegenstander afschiet. De game bevat de GDI en NOD facties, waarvan de laatste opnieuw onder leiding van Kane lijkt te zijn.

De alfaversie van de game is nu gratis beschikbaar voor Android via de Google Play Store.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Advertentie