Anthem combineert singleplayer- en multiplayerelementen

Zowel met je vrienden als alleen.

Bioware heeft tijdens de E3 2018 toegelicht hoe de gameplay van Anthem werkt. De game bevat zowel een open wereld waarin je samen met anderen speelt als een singleplayer basis waar je na elke missie naar terugkeert.

In de basis worden de gevolgen duidelijk van keuzes die je maakt tijdens de multiplayer missies. Op die manier krijgt elke speler dus een uniek verhaal voorgeschoteld. Volgens Bioware maakt die combinatie van singleplayer en multiplayer het bovendien makkelijk om later nieuwe verhalen toe te voegen aan de game.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Anthem release, gameplay en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread