Dontnod Entertainment kondigt Twin Mirror aan

Vampieren zijn vreemd, maar deze game ook.

Dontnod Entertainment heeft Twin Mirror aangekondigd. De nieuwe game van de makers van Life is Strange en Vampyr lanceert in 2019 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bandai Namco geeft de game uit.

In de game keert hoofpersonage Sam terug naar zijn geboortedorp Basswood om de begrafenis van zijn beste vriend bij te wonen. Wanneer Sam de ochtend nadien wakker wordt met een bebloed shirt en een gat in zijn geheugen, gaat hij op zoek naar wat er is gebeurd.

Net als in de eerdere games van Dontnod Entertainment staan je persoonlijke keuzes centraal. Volgens de ontwikkelaar 'bepalen je herinneringen, keuzes en relaties met andere personages het lot van Sam'.

Eerder deze week lanceerde Vampyr. In onze Vampyr review beschreven we hoe de game vol goede ideeën zit, maar deze onvoldoende uitwerkt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread