Code Vein release officieel onthuld

Aderlating.

Ontwikkelaar Namco Bandai heeft de releasedatum van Code Vein onthuld. De game lanceert op 28 september op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bandai Namco heeft Code Vein vorig jaar officieel aangekondigd. De game speelt zich af in een post-apocalyptische wereld die wordt bevolk door vampier-achtige monsters. Je speelt in de game een Revenant, een wezen dat bovennatuurlijke krachten krijgt van bloed.

Je kunt Code Vein alleen of met een co-op partner spelen. De game beschikt verder over en grote wereld waarin je eenvoudig tussen gebieden reist. Het team achter God Eater staat in voor de ontwikkeling van Code Vein.

Bandai Namco geeft ook de Dark Souls-games uit. Onlangs heeft het bedrijf nog een remaster van de eerste Dark Souls gelanceerd op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Carl zijn Dark Souls Remastered review lees je nu op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread