Days Gone vijanden onthuld

Freakers, Newts, Marauders en Rippers.

Ontwikkelaar Bend Studios heeft de vijanden in Days Gone onthuld. Je krijgt onder andere te maken met Freakers, Newts, Marauders en Rippers. De studio houdt echter ook nog wat verrassingen achter de hand.

Bij Freakers denk je gelijk aan zombies, maar in Days Gone zijn het geïnfecteerde mensen die nog steeds eten, drinken en slaap nodig hebben. Overdag slapen ze en kom je ze minder vaak tegen, maar in de nacht zijn ze op zoek naar voedsel.

Freakers eten alles en hebben het niet specifiek op jou gemunt. Geluid trekt ze aan en door tactisch te spelen kun je ze tegen je vijanden gebruiken. Het is echter ook mogelijk om ze geluidloos uit te schakelen. Daarnaast bevat Days Gone zwervende zombie hordes.

Newts zijn geïnfecteerde kinderen die snel op hun handen en voeten rondkruipen. Ze verstoppen zich en vallen altijd onverwachts aan. Verder heb je geïnfecteerde wolven genaamd Runners en de beer uit de Days Gone E3 2017 demo staat bekend als een Rager.

Je hebt echter ook met menselijke tegenstanders te maken. Marauders zijn struikrovers die je in een hinderlaag proberen te lokken en hun eigen kampen in de wereld hebben. Er is ook een menselijke factie met de naam Rippers die zichzelf verminken en de Freakers aanbidden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread