Paradox Interactive werkt aan meerdere bordspellen

Crusader Kings lanceert in november als eerste.

Paradox Interactive werkt aan bordspelversies van verschillende games. Momenteel loopt er kickstarter-campaign voor het Crusader Kings-bordspel. Daarnaast zijn er ook bordspelversies van Europa Universalis, Hearts of Iron en Cities: Skylines in de maak.

Voor de bordspellen werkt Paradox Interactive samen met 'verschillende gerenommeerde bordspelontwikkelaars'. Zo is de ontwikkeling van Crusader Kings in handen van Free League. Dat bedrijf bracht ook al videogames zoals Mutant: Year Zero uit.

In het Crusader Kings-bordspel probeer je om over verschillende generaties heen je rijk uit te breiden. Dat doe je onder andere via invasies, samenzweringen en huwelijken. Een spelsessie duurt twee à drie uur.

Er is meer Paradox-gerelateerd nieuws. Zo heeft de uitgever onlangs Imperator: Rome aangekondigd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread