The Crew 2 krijgt closed beta

Schrijf je dus vliegensvlug in.

Eind deze maand komt er een closed bèta voor The Crew 2. De bèta loopt van 31 mei tot en met 4 juni op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wie geïnteresseerd is, kan zich registeren op de The Crew 2 website.

De bèta bevat het eerste progressieniveau van Street Race, Rally Raid, Powerboat en Aerobatics. Dat betekent dat je in de bèta ook met boten en vliegtuigen aan de slag kunt. Deelnemers aan de bèta kunnen de game vanaf 29 mei alvast downloaden.

The Crew 2 lanceert op 29 juni. Op de site lees je onze The Crew 2 preview.

Wil je meer weten? Hier lees je over de The Crew 2 release, gameplay, co-op, DLC en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread