Volgens uitgever Deep Silver komt Shenmue 3 niet meer in 2018 uit. Dat maakt het bedrijf via een officiŽle verklaring op zijn website bekend.

"Deep Silver kondigt vandaag aan dat de aankomende release van Shenmue 3 wordt uitgesteld totin 2019", aldus Deep Silver. "De extra tijd wordt gebruikt om de kwaliteit van de game nog verder te verbeteren."

De uitgever wil met het verzetten van de releasedatum ook garanderen dat de game in de best mogelijke periode uitkomt. De Shenmue 3 release is eerder al uitgesteld naar de tweede helft van 2018.

Shenmue 3 is in 2015 officieel aangekondigd. De game is deels gefinancierd met behulp van crowdfundingsite Kickstarter. Sinds kort is bekend dat geremasterde versies van Shenmue 1 en 2 naar pc, PlayStation 4 en Xbox†One komen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Meer artikels van Marcel de Jong

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

E3 2018 - Alle PC games die we verwachten te zien

Age of Empires 4? Monster Hunter World? Anno 1800?

Shenmue 3 is niet aanwezig op de E3-beurs

Blijft nog even in de Ys-kast liggen.

Sega registreert Shenmue HD domein

Is er een remaster onderweg?