Steam app laat je games naar je smartphone streamen

Fallout op de pot.

Valve heeft twee nieuwe smartphone apps aangekondigd. Via de Steam Link app stream je games van je pc naar je smartphone. De Steam Video app laat je dan weer toe om videobeelden naar je telefoon door te sturen.

De Steam Link app vormt een alternatief voor de fysieke Steam Link. De app lanceert ergens in de week van 21 mei voor Android en iOS en is zowel via 5GHz Wifi als via een netwerkkabel te gebruiken. Daarnaast is het via de app mogelijk om verschillende controllers met je smartphone te verbinden.

12

Voor de Steam Video app is er nog geen releasedatum bekend. De app lanceert ergens deze zomer. Daarnaast is nog Valve-gerelateerd nieuws. Zo is recent de startdatum voor de Steam Summer Sale 2018 gelekt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread