Rapper Drake en streamer Ninja vestigen record met Fortnite stream

Hotline king.

Rapper Drake en streamer Tyler 'Ninja' Blevins hebben een wereldrecord gevestigd voor kijkersaantallen van een Twitch-stream tijdens het spelen van Fortnite Battle Royale.

Mede dankzij een oproep van Drake aan zijn 36 miljoen Twitter-volgers is de stream op het hoogtepunt door meer dan 600.000 mensen bekeken. Het voormalige record stond op 388.000 kijkers en stond op naam van streamer Dr Disrespect.

Fortnite Battle Royale is in korte tijd een van de populairste games ter wereld geworden. Zo heeft ontwikkelaar Epic Games onlangs laten weten dat de game in februari 3.4 miljoen gelijktijdige spelers had. De kans is groot dat dat aantal inmiddels verder is toegenomen.

Epic rust echter niet op zijn lauweren en werkt aan meer Fortnite-gerelateerde content. Zo is onlangs de eerste Fortnite Battle Royale gameplay op een smartphone getoond. De Xbox One-versie van Fortnite Battle Royale krijgt binnenkort ook cross-play.

Update: inmiddels is Fortnite Battle Royale beschikbaar op smartphones. Klik op de link voor meer info over Fortnite Mobile iOS invites. Wil je beter leren spelen of meer weten over Fornite, lees dan zeker onze Fortnite tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread