Captain Toad: Treasure Tracker komt naar Switch en 3DS

Verborgen schat.

Captain Toad: Treasure Tracker wordt naar de Nintendo Switch en 3DS geport. Dat maakt Nintendo tijdens de Nintendo Direct bekend.

De Switch-versie lanceert op 13 juni en bevat een aantal nieuwe levels, die op Super Mario Odyssey geïnspireerd zijn. Zo bezoekt Captain Toad onder andere New Donk City. De 3DS-versie heeft vooralsnog geen releasedatum gekregen.

Captain Toad: Treasure Tracker is de zoveelste Wii U-game die alsnog naar de Switch komt. Hierdoor wordt de catalogus voor de Switch alsmaar diverser. De Captain Toad: Treasure Tracker review van Randolf lees je op onze site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread