Captain Toad: Treasure Tracker wordt naar de Nintendo Switch en 3DS geport. Dat maakt Nintendo tijdens de Nintendo Direct bekend.

De Switch-versie lanceert op 13 juni en bevat een aantal nieuwe levels, die op Super Mario Odyssey ge´nspireerd zijn. Zo bezoekt Captain Toad onder andere New Donk City. De 3DS-versie heeft vooralsnog geen releasedatum gekregen.

Captain Toad: Treasure Tracker is de zoveelste Wii U-game die alsnog naar de Switch komt. Hierdoor wordt de catalogus voor de Switch alsmaar diverser. De Captain Toad: Treasure Tracker review van Randolf lees je op onze site.

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Redacteur

Marcel duikt tegenwoordig in games die +50 uur nodig hebben vooraleer de credits opduiken. Hij beseft zich maar al te goed dat dit een deuk in zijn sociale leven slaat. Dan maar online vrienden maken.

Meer artikels van Marcel de Jong

Comments (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Alle amiibo-waves met compatible games op een rij

UPDATE: Nu inclusief wave 7 en Super Mario Maker-amiibo.

Nintendo onthult interactieve figuurtjes 'amiibo'

Kende je voorheen als Nintendo Figurine Platform.

Captain Toad: Treasure Tracker aangekondigd voor Wii U

Lanceert eind dit jaar tijdens de kerstperiode.