Harry Potter: Hogwarts Mystery trailer toont gameplay

Uil-tstekend.

Uitgever Portkey Games heeft een nieuwe trailer voor Harry Potter: Hogwarts Mystery uitgebracht waarin onder andere gameplay te zien is.

In het filmpje zie je bijvoorbeeld dat je personage aan het begin van de game kan kiezen bij welk huis hij of zij wordt ingedeeld. Hogwarts Mystery beschikt tevens over minigames voor het maken van toverdrankjes en het uitvoeren van toverspreuken.

Verder laat de trailer een aantal bekende personages uit het Harry Potter-universum zien, zoals professor Sneep, professor Anderling en Hagrid. Het is nog onduidelijk hoe groot de rol van deze karakters in de game is.

Harry Potter: Hogwarts Mystery is vorig jaar officieel aangekondigd. Volgens Portkey wordt de game in 2018 uitgebracht voor Android- en iOS-apparaten. Hogwarts Mystery heeft nog geen definitieve releasedatum.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread