Fear Effect Sedna release bekend

Eindelijk een nieuw hoofdstuk in de serie.

Franse ontwikkelaar Sushee maakt de Fear Effect Sedna release bekend. De game kost 19,99 euro en komt op 6 maart uit voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat Fear Effect Sedna is aangekondigd. Het nieuwe deel is samen met de schrijver van het origineel geschreven. John Zuur Platten keerde daar speciaal voor terug.

Daarnaast maakt de originele cast wederom hun opwachting. Zowel Hana, Rain, Glas en Deke zijn opnieuw te zien. Er is ook een nieuw personage genaamd Axel. Volgens de ontwikkelaar bevat de game stealth, puzzels en de bekende sterfscènes uit het origineel.

Ontwikkelaar Sushee werkt ook al enige tijd aan een remake van het eerste deel voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Fear Effect Reinvented moet dit jaar nog uitkomen. Beide games worden door het Square Enix Collective uitgegeven.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread