Horrorgame Layers of Fear: Legacy release bekend

Exclusief voor de Nintendo Switch.

Uitgever Aspyr Partners maakt de Layers of Fear: Legacy release bekend. De horrorgame komt op 21 februari exclusief uit voor de Nintendo Switch en kost 19,99 euro. Layers of Fear is reeds beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Layers of Fear: Legacy bevat de basisgame en de Inheritance DLC. Daarnaast is er ondersteuning voor HD Rumble en motion controls toegevoegd. Verder is de game grafisch opgepoetst en specifiek voor de Nintendo Switch aangepast.

In de horrorgame speel je een schilder die langzaam gek wordt terwijl hij zijn meesterwerk probeert te schilderen. Je verkent een Victoriaans landhuis en probeert het mysterie van zijn vermiste vrouw op te lossen. Yvo zijn Layers of Fear review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread