NetherRealm Studios toont in een Injustice 2 trailer The Teenage Mutant Ninja Turtles gameplay. Zowel Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael demonsteren ieder hun unieke vaardigheden.

Je uitrusting bepaalt met welke schildpad je aan de slag mag. Kies je bijvoorbeeld voor zwaarden, dan speel je automatisch met Leonardo. Voor de multiplayer is er geen uitrusting beschikbaar, waardoor je vooraf zelf kiest met welke schildpad je speelt.

Naast de unieke vaardigheden van iedere schildpad, kun je tijdens een wedstrijd ook gebruik maken van assists om je tegenstander aan te pakken. In de trailer zijn meerdere assists te zien. Tot slot is er nog een speciale aanval waarbij het geheel team betrokken is.

De schildpadden vormen samen met The Atom en Enchantress de inhoud van de Injustice 2 - Fighter Pack 3 DLC. The Atom was reeds beschikbaar voor eigenaren van de Fighter Pack 3 DLC of de Injustice 2 Ultimate Edition.

Op 13 februari komen alle personages van de Injustice - Fighter Pack 3 DLC uit. De uitbreiding is reeds voor 19.99 euro te koop. Vanaf 20 februari zijn The Atom, Enchantress en The Teenage Mutant Ninja Turtles ook los beschikbaar voor 9,99 euro.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Injustice 2 komt naar de pc

Kwalitatieve port of puur onrecht?

5 opvallende gamereleases mei

Met onder meer Prey, Injustice 2 en Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia.

Injustice 2 microtransacties onthuld

Geld voor je looks en power level.