Extinction release officieel onthuld

Sterft geen langzame dood.  

Ontwikkelaar Iron Galaxy heeft de releasedatum van Extinction onthuld. De game lanceert op 10 april op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Iron Galaxy heeft Extinction vorig jaar officieel aangekondigd. Je speelt in de game als een krijger die de menselijke beschaving tegen reusachtige monsters beschermt. Je kunt onder andere grappling hooks gebruiken om deze reuzen te beklimmen.

Volgens Iron Galaxy bevat Extincion volledig verwoestbare omgevingen. Je kunt je personage ook aanpassen met behulp van skill trees. Daarnaast bevat de game een feature die het mogelijk maakt om je eigen scenario's te maken.

Exctinction lijkt in mijn ogen sterk op Attack on Titan. De kans is naar mijn mening groot dat de manga en zijn adaptaties een inspiratiebron voor Extinction zijn geweest. In april krijgen we wellicht meer duidelijkheid.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread