Raging Justice aangekondigd

Vuist in je gezicht. 

Ontwikkelaar MakinGames heeft Raging Justice aangekondigd, een beat 'em up in de stijl van Streets of Rage. De game komt later dit jaar uit voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Je hebt in de game de keuze uit twee personages, de voormalig politieagent Rick Justice en de ex-militair Nikki Rage. Het doel is om iedereen dood te slaan of uiteindelijke te arresteren. Het eerste levert meer punten op, maar het tweede geeft je meer gezondheid.

De game is volledig in co-op te spelen. Naast vechten kun je sporadisch ook wapens zoals messen vinden. Tot slot zijn er voertuigen aanwezig. Zo zie je in de trailer onder andere een grasmaaier en een motor.

Op de redactie hebben we meerdere beat 'em up-fans. Ik ben nog steeds aan het bijkomen van ons gevecht over wat de beste brawler allertijden is. Nieuwe games zijn welkom, echter loop ik hier nu niet warm voor. Zo kunnen de animaties nog flink wat werk gebruiken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread