Assassin's Creed Origins krijgt New Game Plus-modus

UPDATE: patch wordt vandaag gelanceerd.

UPDATE: Ubisoft geeft aan dat Assassin's Creed Origins op 20 februari een patch krijgt die de New Game Plus modus aan de game toevoegt. De studio brengt op 20 februari tevens de Discovery Tour DLC voor de game uit.

Oorspronkelijk bericht: Ubisoft laat weten dat de studio binnenkort een New Game Plus-modus aan Assassin's Creed Origins toevoegt. Het is nog niet bekend wanneer de feature wordt geïntroduceerd.

In een bericht op de Assassin's Creed-subreddit laat een community manager van de game weten dat er 'binnenkort meer informatie over de New Game Plus-modus wordt gedeeld'. De precieze implementatie van de feature is dus nog onbekend.

Er staan meer updates voor Assassin's Creed Origins gepland. Zo krijgt de game vandaag een update die onder andere het aantal waves in de Horde Mode aanpast. De patch verhelpt ook een aantal bugs in de Hidden Ones DLC.

Ubisoft heeft onlangs tevens gemeld dat de Discovery Tour DLC voor Assassin's Creed Origins in februari aan de game wordt toegevoegd. Deze gratis uitbreiding maakt van de game een 'interactief museum'.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread