Stellaris: Apocalypse DLC release onthuld

Het einde is in zicht.

Ontwikkelaar Paradox Interactive heeft de releasedatum van de Apocalypse DLC voor Stellaris onthuld. De uitbreiding staat gepland voor 22 februari en kost 19,99 dollar.

Apocalypse introduceert gigantische Colossus-schepen uitgerust met verschillende World Devestator-wapens: World Cracker, Global Pacifier, Neutron Sweep en God Ray. Er komt bovendien een nieuwe vijandige factie genaamd de Marauders. Zij verenigen zich onder het leiderschap van een Khan.

Dat belooft alvast veel qua ruimteoorlog. Meer vredelievende spelers komen volgens Paradox echter ook aan hun trekken door nieuwe Ascension Perks, Civics en Unity Ambitions. Zo zijn er nieuwe manieren om je 'ontwikkeling te personaliseren'.

Stellaris is oorspronkelijk in 2016 uitgebracht voor de pc. De game heeft inmiddels al meerdere uitbreidingen en grote patches gekregen. Bruce zijn Stellaris review lees je hier nog eens.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread