Microsoft heeft laten weten dat al zijn first-party games vanaf de dag van release beschikbaar zijn via Xbox Game Pass.

De eerstvolgende is Sea of Thieves dat op 20 maart lanceert, maar ook State of Decay 2 en Crackdown 3 zijn inbegrepen. Tot nu toe onaangekondigde games van Microsoft Studios volgen hetzelfde stramien. Microsoft zelf geeft als voorbeeld de reeksen Halo, Forza en Gears of War.

Op de vraag of de abonnementsdienst ook naar de pc komt, antwoordt topman Phil Spencer: "Ik wil dat mensen kunnen gamen waar ze maar willen. Vandaag hebben we geen andere aankondiging dan deze, maar je manier van denken staat me aan."

Kan je niet wachten tot maart? Morgen begint er een Sea of Thieves closed beta.

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPGs en coop games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Comments (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Crackdown 3 release uitgesteld

Is niet langer een Xbox One X launch game.