Bonusepisode Life is Strange Before the Storm heeft releasedatum

Farewell.  

Uitgever Square Enix heeft de releasedatum van de bonusepisode van Life is Strange Before the Storm onthuld. De episode is vanaf 6 maart beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De bonusepisode heet Farewell en is een op zichzelf staande aflevering van de game. De episode is enkel beschikbaar als je de Digital Deluxe Edition van Life is Strange Before the Storm bezet.

In Farewell keert Max Caulfield terug als speelbaar personage. Eerder raakte ook al bekend dat Ashley Burch terugkeert in de bonusepisode van Before the Storm. Burch sprak in de originele Life is Strange de stem in van Chloe, maar was niet beschikbaar voor de prequel.

Square brengt op 6 maart ook een gelimiteerde fysieke editie van Life is Strange Before the Storm uit. Deze editie bevat een boek met illustraties en een CD met de soundtrack van de game. Er is ook een Vinyl Edition van de game beschikbaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread