3 maanden extra PlayStation Plus bij afsluiten jaarabonnement

12 Plus 3 = 15.

Wie nu een PlayStation Plus-abonnement van 12 maanden afsluit, krijgt daar tijdelijk 3 maanden gratis lidmaatschap bij. Dat maakt Sony bekend middels een persbericht. Voor 59,99 euro kun je weer 15 maanden vooruit.

Om van de aanbieding gebruik te maken, dien je het abonnement af te sluiten via de PlayStation Store. Het aanbod is nog een week geldig, tot woensdag 24 januari. Vanaf 11:00 uur geldt de oude prijs weer.

Een goeie deal dus voor PlayStation-eigenaren, want korting op abonnementen komt niet zoveel voor. Sterker, vorig jaar werden de prijzen juist verhoogd. PlayStation Plus is nodig om online multiplayer te kunnen spelen. Daarnaast krijg je toegang tot gratis games, die maandelijks verschillen. Dit zijn de PlayStation Plus-games van januari.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread