Gerucht: Red Dead Redemption release gelekt

Dat wordt een mooie lente.

Op de Deense webwinkel Coolshop stond even de vermoedelijke releasedatum van Red Dead Redemption 2 vermeld als 8 juni 2018.

Inmiddels is de datum alweer verwijderd en vervangen met een algemeen '2018'. In de laatste trailer van Red Dead Redemption 2 geeft Rockstar aan dat de game in de lente van 2018 verschijnt, wat overeenkomt met de gelekte datum.

Het is goed mogelijk dat de webwinkel het aan het juiste eind heeft. Overigens heeft dezelfde webwinkel ook de releasedatum van Grand Theft Auto 5 gelekt. Het is ook opvallend dat de winkel alleen PlayStation 4 en Xbox One versies aanbiedt, wat slecht nieuws is voor degene die op een pc-versie hoopt.

Wat het ook wordt, we hopen dat Rockstar Red Dead Redemption 2 na release lang blijft ondersteunen. Zo kreeg Grand Theft Auto 5 de Doomsday Heist en nog wel veel meer updates sinds de release in 2013.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread