Blaster Master Zero krijgt multiplayer Battle Mode

Voor zero euro.

Ontwikkelaar Inti Creates laat weten dat de Nintendo Switch-versie van Blaster Master Zero een gratis multiplayeruitbreiding krijgt.

De Battle Mode is vanaf vandaag via het Extras-menu van de game te benaderen, zodra je update 1.5 hebt gedownload. In de modus kunnen twee spelers het tegen elkaar opnemen in top down en sidescrolling arena's die gebaseerd zijn op de levels in de singleplayer.

Bovendien zijn de extra personages ook in de modus te gebruiken. Inti Creates heeft in de afgelopen periode characters als Shovel Knight, Gunvolt en Shantae toegevoegd.

Eigenlijk wilde ik dit bericht schrijven als herinnering voor iedereen dat Blaster Master Zero bestaat en bovendien een uitstekende Nintendo Switch game is. Er is ook een Nintendo 3DS-versie beschikbaar, die deze update echter niet krijgt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread