Het progressiesysteem en de loot boxes in Need for Speed Payback zijn aangepast. Dat laat ontwikkelaar Ghost Games op Reddit weten.

Zonder te betalen voor loot boxes krijg je nu meer Rep en Bank door Events te voltooien. Ook krijg je meer als je Roaming Racers verslaat, of wanneer je succesvol Bait crates steelt. Je krijgt tevens meer Rep als je niet als eerste in een race eindigt. Loot boxes geven ook meer Bank en Rep.

Met deze aanpassingen versnelt de progressie in de game. Ghost Games raadt nog wel aan om willekeurige loot uit de fruitautomaat te winnen, door ongewenste loot direct in te wisselen voor Parts Tokens. Met je extra Bank kun je dus goedkope items kopen om direct tot tokens te recyclen.

In de Need for Speed Payback review is te lezen hoe onder andere de lange grind en de trage progressie de game in de weg staan. Mogelijk wordt de game hier marginaal beter van.

De loot box controverse is voorlopig nog niet voorbij. Mogelijk dient deze aanpassing als test voor de aanpassingen aan de Star Wars Battlefront 2 loot boxes, aangezien de systemen veel overeenkomsten hebben.

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (3)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie