DICE onthult roadmap voor Star Wars Battlefront 2 content

Geduld Ky-loont.  

DICE heeft een roadmap voor toekomstige Star Wars Battlefront 2 content onthuld.

Zo krijgt de game op 13 december Finn en Captain Phasma als nieuwe hero characters. De game krijgt op die datum ook een nieuwe map op de planeet Crait, een nieuwe Starfighter Assault map bij D'Qar, een A-Wing Hero en een upgrade voor Poe's X-Wing.

Vanaf de 13e zijn ook de Resurrection-chapters van de singleplayer campaign in Star Wars Battlefront 2 beschikbaar. In deze hoofdstukken wordt ingegaan op de opkomst van de First Order na het uiteenvallen van de Galactic Empire.

1

DICE heeft ook datums voor wekelijkse challenges onthuld. Zo krijgt Star Wars Battlefront elke week Faction Challenges, Daily Challenges en Weekend Challenges. In de periode tussen kerst en nieuwjaar lanceert ook de Holiday Playlist.

Star Wars Battlefront 2 lanceert op 17 november op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onlangs heeft Electronic Arts laten weten dat de Loot Crates in Star Wars Battlefront 2 zijn aangepast na kritiek op de bčta van de game.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread