Call of Duty: WW2 is officieel uit en kampt sinds vanmorgen met serverproblemen.

Vanaf het moment dat de game in de Verenigde Staten beschikbaar was, geven spelers aan dat ze foutcode 103295 krijgen. Deze foutcode houdt in dat ze de online diensten van de game niet kunnen benaderen.

Het probleem doet zich voor op alle platforms waar Call of Duty: WW2 op is verschenen, maar heeft ook effect op andere Call of Duty-titels. Activision heeft op dit moment geen concrete oplossing voor het probleem en is nog op onderzoek.

Eurogamer Benelux leeft met je mee, mocht je vrij hebben genomen om deze game direct op release te spelen. Ter voorbereiding kun je alle Call of Duty: WW2 info nogmaals op de site lezen.

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (5)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie