PlayerUnknown's Battlegrounds release op de Xbox One bekend

All I want for Christmas....

Microsoft maakt de releasedatum van de Xbox One-versie van Playerunknown's Battlegrounds bekend. De game is vanaf 12 december beschikbaar op het Xbox Preview-programma. Net zoals de pc-versie, is de game nog niet volledig afgewerkt.

Ontwikkelaar Bluehole geeft aan dat de versies momenteel verschillen en niet alle features tegelijkertijd live gaan. Het doel is wel om dat zo snel mogelijk recht te trekken. Microsoft fungeert ook als uitgever, waardoor er nog geen sprake is van een PlayStation 4-versie.

Yvo ziet Playerunknown's Battlegrounds als heerlijke zelfkastijding. Sinds de game uit is, hebben we hem nauwelijks meer gesproken. Hij is niet de enige, Playerunknown's Battlegrounds is sinds maart ruim 10 miljoen keer verkocht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread