Atlus onthult Shin Megami Tensei 5

UPDATE: komt ook naar het Westen.

UPDATE:Atlus bevestigt middels een nieuwe trailer dat Shin Megami Tensei 5 ook naar het Westen komt. De Nintendo Switch-game heeft nog geen officiŽle releasedatum.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Atlus heeft Shin Megami Tensei 5 onthuld. De game is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch.

Atlus heeft eerder dit jaar al laten weten dat de studio aan een Nintendo Switch-game werkt. Het bedrijf heeft nu officieel laten weten dat die game Shin Megami Tensei 5 is. In een eerste korte trailer is enkel kort een stedelijke setting te zien. Verdere informatie ontbreekt nog.

De Shin Megami-tensei-games zijn een reeks post-apocalyptische RPG's. De serie bestaat dit jaar precies 25 jaar. De reeks heeft door de jaren heen meerdere spin-offs gekregen, waaronder de Persona-games. Atlus heeft onlangs ook de gratis game SMT: Synchronicity Prologue uitgebracht voor de pc.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread