Battlefield 1 update voegt Operations aan server browser toe

En meer!

Ontwikkelaar DICE laat weten dat de October Update voor Battlefield 1 onder andere de optie toe om naar Operations te zoeken middels de server browser.

De volledige patch notes worden later onthuld. DICE heeft echter eerder al laten weten dat er in oktober nieuwe Dog Tags en nieuwe gameplay settings aan de game worden toegevoegd. De Battlefield 1-servers zijn van 21:00 tot 23:00 uur offline om de update door te voeren.

In november worden Operation campaigns aan Battlefield 1 toegevoegd. Deze feature voegt verschillende Operations samen tot een lange reeks gevechten. De eerste Operation campaign combineert Brusilov Offensive en Red Tide. Deze is exclusief voor Premium Pass-bezitters.

Vorige maand is de Battlefield 1: In the Name of the Tsar DLC officieel uitgebracht. DICE brengt in november ook Star Wars Battlefront 2 uit. Een overzicht met Star Wars Battlefront 2 info vind je hier nog eens.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread