De releasedatum van de multiplayeruitbreiding voor Final Fantasy 15 is bekendgemaakt tijdens TGS.

De uitbreiding volgt de resterende Kingsglaive-leden, die op zoek zijn naar prins Noctis na zijn verdwijning. De uitbreiding bevat multiplayer- en singleplayermissies en is volledig gratis te downloaden. De uitbreiding komt op 31 oktober uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

De game heeft sinds zijn lancering regelmatig updates gekregen. Zo krijgt Final Fantasy 15 gratis Assassin's Creed DLC.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content